PALVELUKSEENOTTOILMOITUS PE/307/2024/S/INLO
VÄLIAIKAISET TOIMIHENKILÖT
Oikeudellisista asioista vastaava toimihenkilö (AD 5 ja AD 7)
Hakijaa pyydetään ennen hakemuksen jättämistä lukemaan huolellisesti tämän palvelukseenottoilmoituksen liitteenä oleva opas Euroopan parlamentin järjestämiin valintamenettelyihin osallistuville hakijoille.
Opas on erottamaton osa palvelukseenottoilmoitusta, ja siinä selvitetään valintamenettelyjen sääntöjä ja hakemusmenettelyä.
SISÄLLYS
A. TOIMENKUVA JA OSALLISTUMISEDELLYTYKSET
B. MENETTELY
C. HAKEMUKSET
LIITE: OPAS EUROOPAN PARLAMENTIN JÄRJESTÄMIIN VALINTAMENETTELYIHIN OSALLISTUVILLE HAKIJOILLE
A. TOIMENKUVA JA OSALLISTUMISEDELLYTYKSET
1. Yleistä
Euroopan parlamentti on päättänyt aloittaa menettelyn palkkaluokkiin AD 5 ja AD 7 kuuluvien kahden väliaikaisen toimihenkilön toimen täyttämiseksi infrastruktuurin ja logistiikan pääosastossa (INLO). AD 5 -toimeen valittavan henkilön asemapaikka on Bryssel ja AD 7 -toimeen valittavan henkilön asemapaikka on Luxemburg.
Tällä ilmoituksella haetaan oikeudellisista asioista vastaavaa toimihenkilöä.
Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Palvelukseen otettavat hakijat nimitetään palkkaluokan AD 5 ensimmäiseen palkkatasoon, jonka peruspalkka on 5 672,78 euroa kuukaudessa, ja palkkaluokan AD 7 ensimmäiseen palkkatasoon, jonka peruspalkka on 7 261,98 euroa kuukaudessa. Palkasta pidätetään unionille suoritettava vero ja Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen mukaiset muut pidätykset. Palkasta ei pidätetä kansallista veroa. Palkkatasoa, jolle valintamenettelyn läpäissyt hakija palkataan, voidaan mukauttaa hakijan työkokemuksen perusteella. Peruspalkan lisäksi voidaan myös tietyin edellytyksin maksaa muita korvauksia.
Tämä ilmoitus koskee kahta palkkaluokkaa (AD 5 ja AD 7). Hakija voi hakea vain yhteen palkkaluokkaan. Kuten palvelukseenottoilmoituksen C osassa huomautetaan, hakijan on hakemusta verkossa tehdessään valittava palkkaluokka eikä hän voi enää muuttaa valintaansa validoituaan sähköisen hakemuksensa.
Valintalautakunta voi kuitenkin tietyin edellytyksin siirtää palkkaluokkaa AD 7 koskevan hakemuksen koskemaan palkkaluokkaa AD 5. Hakemuksen siirtämisen edellytykset ilmoitetaan palvelukseenottoilmoituksen B osan 1 kohdan b alakohdassa.
Euroopan parlamentti noudattaa kaikille yhtäläiset mahdollisuudet takaavaa politiikkaa ja ottaa hakemukset vastaan syrjimättä ketään sukupuolen, etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin, etnisen tai yhteiskunnallisen alkuperän, geneettisten ominaisuuksien, kielen, uskonnon tai vakaumuksen, poliittisten tai muiden mielipiteiden, kansalliseen vähemmistöön kuulumisen, varallisuuden, syntyperän, vammaisuuden, iän, seksuaalisen suuntautumisen, siviilisäädyn, perhetilanteen tai muun sellaisen seikan perusteella.
2. Toimenkuva
Infrastruktuurin ja logistiikan pääosasto (INLO) tarjoaa asiantuntemusta tilahallinnan, logistiikan ja sellaisten kiinteistöhankkeiden alalla, jotka kattavat noin 1,1 miljoonaa neliömetriä Brysselissä, Luxemburgissa ja Strasbourgissa sekä jäsenvaltioissa sijaitsevissa yhteystoimistoissa. Se tarjoaa myös ravintola- ja kuljetuspalveluja ja hallinnoi parlamentin toimistotiloja sekä on vastuussa esimerkiksi kalusteista ja tarvikkeista sekä postinjakelusta.
Joko suoraan infrastruktuurin ja logistiikan pääosaston jonkin johtajan alaisuudessa tai pääjohtajan alaisuudessa toimivassa yksikössä työskentelevä oikeudellisista asioista vastaava toimihenkilö suorittaa neuvonanto- ja analysointitehtäviä yhdellä tai useammalla jäljempänä kuvatulla pääosaston vastuualueella.
Oikeudellisista asioista vastaavien toimihenkilöiden asemapaikka on Bryssel tai Luxemburg palkkaluokasta riippuen. Heidän tehtäviinsä kuuluu säännöllisesti virkamatkoja Euroopan parlamentin kolmen toimipaikan (Bryssel, Luxemburg ja Strasbourg) välillä sekä niiden ulkopuolelle. Tehtävään kuuluu läheinen yhteistyö (pää)johtajan, infrastruktuurin ja logistiikan pääosaston muiden osastojen, pääsihteeristön muiden pääosastojen ja tarvittaessa Euroopan parlamentin jäsenten kanssa. Oikeudellisista asioista vastaavat toimihenkilöt antavat ylemmälle johdolle oikea-aikaisesti neuvoja ja tietoja omalla vastuualueellaan.
Näiden tehtävien hoitaminen edellyttää tarkkuutta, viestintätaitoja, luottamuksellisuuden noudattamista, analysointi- ja päättelykykyä, ennakointikykyä, kykyä toimia hienovaraisesti ja erinomaisia valmiuksia pitää yllä yhteyksiä erilaisiin tahoihin kaikilla tasoilla. Hakijalta edellytetään kykyä selvittää erilaiset ja usein monitahoiset ongelmat, reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä kommunikoida tehokkaasti. Hakijan on oltava aloitekykyinen ja erittäin motivoitunut. Hänen on kyettävä säännöllisesti työskentelemään intensiivisesti – sekä itsenäisesti että ryhmässä – ja mukautumaan monikulttuuriseen ja -kieliseen työympäristöön.
Palkkaluokkaan AD 5 palvelukseen otettu oikeudellisista asioista vastaava toimihenkilö huolehtii suoran esihenkilön alaisuudessa ja parlamentin päättävien elinten ja niiden johdon määrittelemien ohjelmien ja painopisteiden mukaisesti seuraavista pääasiallisista tehtävistä:
– neuvoo johtoa kaikissa yksikön hallintoon liittyvissä oikeudellisissa näkökohdissa, erityisesti analysoimalla sovellettavaa lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä
– hallinnoi yksikön sopimuksia niitä koskevien hankintamenettelyjen mukaisesti
– käsittelee hankintoihin ja sopimusten täytäntöönpanoon liittyviä mahdollisia valituksia ja tietopyyntöjä
– osallistuu ylemmän johdon kanssa kokouksiin tai edustaa johtoa kokouksissa sekä sisäisissä ja ulkoisissa työryhmissä
– valmistelee yksikön vastuualueeseen kuuluvien sopimusten tekemiseen johtavien tarjouspyyntömenettelyjen eri näkökohtia ja huolehtii tarjouspyyntömenettelyjen seurannasta aina menettelyyn liittyvien asiakirjojen laadinnasta sopimuksen allekirjoittamiseen ja osallistuu muun muassa tarjousten avaamisesta vastaavaan lautakuntaan ja arviointikomiteaan.
Palkkaluokkaan AD 7 palvelukseen otettu oikeudellisista asioista vastaava toimihenkilö huolehtii suoran esihenkilön alaisuudessa ja parlamentin päättävien elinten ja niiden johdon määrittelemien ohjelmien ja painopisteiden mukaisesti seuraavista pääasiallisista tehtävistä:
– neuvoo johtoa kaikissa monitahoisissa yksikön hallintoon liittyvissä oikeudellisissa näkökohdissa ja analysoi ja tulkitsee yksityiskohtaisesti monisyistä lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä
– valvoo ja hallinnoi strategisesti yksikön arvoltaan suuria ja monimutkaisia sopimuksia varmistaen, että vaativia hankintamenettelyjä noudatetaan tarkasti
– käsittelee hankintoihin ja sopimusten täytäntöönpanoon liittyviä merkitykseltään huomattavia valituksia ja tietopyyntöjä ja ratkaisee ne, mukaan lukien riitojen ja sovittelujen käsittely
– osallistuu ylemmän johdon kanssa korkean tason kokouksiin sekä sisäisiin ja ulkoisiin työryhmiin tai edustaa ylempää johtoa tällaisissa kokouksissa ja työryhmissä varmistaen toimivan viestinnän ja yksikön edun esille tuomisen
– johtaa monitahoisten tarjouspyyntömenettelyjen kattavaa valmistelua, toteutusta ja seurantaa aina menettelyyn liittyvien monimutkaisten asiakirjojen laadinnasta sopimuksen allekirjoittamisen valvomiseen ja osallistuu aktiivisesti tarjousten avaamisesta vastaavaan lautakuntaan ja arviointikomiteaan varmistaen, että vaatimuksia noudatetaan tiukasti.
3. Osallistumisedellytykset
Hakijan on hakemusten jättämiselle asetettuun määräaikaan mennessä täytettävä seuraavat yleiset ja erityisedellytykset:
a) Yleiset edellytykset
Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 12 artiklan 2 kohdan mukaisesti
– hakijan on oltava Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen
– hakijalla on oltava täydet kansalaisoikeudet
– hakijan on oltava täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa
– hakijan on täytettävä tehtävien hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset.
b) Erityisedellytykset
i) Vaadittava tutkintotaso
Palkkaluokka AD 5:
· vähintään kolmevuotisia yliopisto-opintoja vastaavan koulutustason suorittamisesta annettu tutkintotodistus oikeustieteiden alalla.
Palkkaluokka AD 7:
· korkeakouluopintoja vastaavan koulutustason suorittamisesta annettu tutkintotodistus oikeustieteiden alalla, kun korkeakouluopintojen tavanomainen kesto on vähintään neljä vuotta,
tai
korkeakouluopintoja vastaavan koulutustason suorittamisesta annettu tutkintotodistus oikeustieteiden alalla ja vähintään vuoden pituinen toimenkuvaan (A osan 2 kohta) liittyvä työkokemus, kun korkeakouluopintojen tavanomainen kesto on vähintään kolme vuotta. Tätä vuoden pituista työkokemusta ei oteta huomioon 3 kohdan b alakohdan ii alakohdassa vaadittavaa työkokemusta laskettaessa.
Sekä unionin jäsenvaltiossa että unionin ulkopuolisessa maassa myönnettyjen tutkintotodistusten on oltava unionin jäsenvaltion virallisen elimen (esimerkiksi opetushallituksen) hyväksymiä.
ii) Vaadittava työkokemus
Palkkaluokka AD 5:
· Työkokemusta ei vaadita.
Palkkaluokka AD 7:
Hakijalla on oltava valintamenettelyyn vaadittavan tutkinnon (katso i alakohta edellä) suorittamisen jälkeen hankittu seuraava työkokemus:
· A osan 2 kohdan 2 alakohdassa määriteltyyn toimenkuvaan liittyvä vähintään neljän vuoden työkokemus, josta kolme vuotta kansallisessa hallinnossa tai Euroopan unionin toimielimessä tai elimessä.
iii) Kielitaito
Hakijalla on oltava yhden Euroopan unionin virallisen kielen (kieli 1) perusteellinen taito (vähintään taso C1): nämä kielet ovat bulgaria, englanti, espanja, hollanti, iiri, italia, kreikka, kroaatti, latvia, liettua, malta, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, tšekki, unkari ja viro,
ja
englannin tai ranskan kielen (kieli 2) tyydyttävä taito (vähintään taso B2).
Jos kieli 1 on englanti tai ranska, hakijalla on oltava yhdestä Euroopan unionin 23 muusta virallisesta kielestä tyydyttävä taito (vähintään taso B2). Kielen 2 on oltava muu kuin kieli 1.
Tämän valintamenettelyn kielivaihtoehdot (englanti ja ranska) on valittu toimielimen edun mukaisesti. Oikeudellisista asioista vastaavan toimihenkilön tehtävät edellyttävät erityisesti analysointikykyä, kykyä laatia tekstejä sekä teknisen valvonnan ja hallintojohtamisen taitoja. Palvelukseen otetun henkilön on heti pystyttävä ymmärtämään työtehtävänsä, ratkaisemaan ongelmia ja viestimään tehokkaasti ulkoisten tahojen sekä johdon ja kollegoiden kanssa.
Näistä kielistä ainakin toisen kielen taito on olennaisen tärkeää, jotta henkilöstön jäsen voi hoitaa tehtävänsä ja vastata yksikön tarpeisiin hänelle annettuja tehtäviä suorittaessaan. Näitä tehtäviä ovat etenkin työsuhteiden kehittäminen sidosryhmiin, jotka käyttävät pääasiassa englannin tai ranskan kieltä, ja sen pääosaston omien tavoitteiden saavuttaminen ja hankkeiden toteuttaminen, johon menettelyn läpäissyt hakija otetaan palvelukseen ja jonka työkieliä ovat englannin ja ranskan kieli.
Ranskan kieltä käytetään yleisimmin viestintään yksiköissä ja yksiköiden välillä pääosastossa, johon menettelyn läpäissyt hakija otetaan palvelukseen. Englantia käytetään eniten hoidettaessa asioita infrastruktuurin ja logistiikan pääosaston muiden osastojen, muiden pääosastojen sekä parlamentin poliittisten ja hallinnollisten elinten kanssa, erityisesti laadittaessa asiakirjoja.
Ainakin toisen kielen (englanti tai ranska) taito on ehdottoman välttämätön niiden erityistehtävien hoitamiseksi, joita palvelukseen otettu henkilöstön jäsen suorittaa. Nämä tehtävät liittyvät hankintamenettelyihin, joissa käytettävät tietotekniset välineet ovat käytettävissä englanniksi ja ranskaksi. Molempia kieliä käytetään myös hankintafoorumin kokouksissa, joihin palvelukseen otettu henkilö osallistuu aktiivisesti. Ranskan kielen hyvä taito on myös olennaisen tärkeää Ranskassa, Belgiassa ja Luxemburgissa voimassa olevan lainsäädännön ymmärtämiseksi kunnolla. Se on myös pääasiallinen viestintäkieli ulkoisten tahojen kanssa (palveluntarjoajat, hallinto- ja paikallisviranomaiset voimassa olevien sääntöjen tapauksessa).
Infrastruktuurin ja logistiikan pääosasto pitää erittäin tärkeänä henkilöstön jäsentensä välistä tehokasta viestintää. Euroopan parlamentin julkaisemissa pääosaston palvelukseenottoilmoituksissa vaaditaan ainakin yhden virallisen kielen erittäin hyvää taitoa ja toisen virallisen kielen (erityisesti englanti tai ranska) tyydyttävää taitoa. |
B. MENETTELY
Menettely perustuu tutkintotodistuksiin ja kokeisiin.
1. Menettelyyn hyväksyminen ja pätevyyden arviointi (1. vaihe)
a) Nimittävä viranomainen laatii luettelon hakijoista, jotka ovat jättäneet hakemuksensa vaaditun mukaisesti ja asetettuun määräaikaan mennessä ja jotka täyttävät ilmoituksen A osan 3 kohdan a alakohdassa vahvistetut yleiset edellytykset. Luettelo toimitetaan valintalautakunnalle hakemusten kanssa.
b) Valintalautakunta tarkistaa, täyttävätkö hakemukset A osan 3 kohdan b alakohdassa vahvistetut erityisedellytykset.
Palkkaluokkaa AD 7 koskevat hakemukset: Osallistumisedellytysten täyttymistä tarkastaessaan valintalautakunta voi siirtää hakemuksen koskemaan palkkaluokkaa AD 5, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:
– hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella on selvää, että hakija ei täytä palkkaluokkaan AD 7 hakemisen edellytyksiä mutta hän täyttää edellytykset hakeakseen palkkaluokkaan AD 5
sekä
– hakija on antanut lomakkeessa suostumuksensa siihen, että hakemus voidaan siirtää koskemaan palkkaluokkaa AD 5.
Jos lomaketta suostumuksen antamiseksi ei ole toimitettu tai se on puutteellinen, niiden hakijoiden hakemusta, jotka eivät täytä palkkaluokkaan AD 7 hakemisen edellytyksiä, ei voida siirtää koskemaan palkkaluokkaa AD 5 eikä heitä voida siten hyväksyä valintamenettelyyn.
Jos hakijan hakemus on siirretty koskemaan palkkaluokkaa AD 5, se arvioidaan uudelleen kaikkien muiden palkkaluokkaa AD 5 koskevien hakemusten kanssa.
c) Valintalautakunta arvioi valintamenettelyyn hyväksyttyjen hakijoiden pätevyyttä aiemmin vahvistamiaan perusteita käyttäen ja laatii kumpaakin palkkaluokkaa varten luettelon kuudesta parhaasta hakijasta, jotka kutsutaan kokeisiin. Valintalautakunta kutsuu kokeisiin myös hakijat, jotka tulivat kussakin palkkaluokassa viimeiselle hyväksyttävälle sijalle samalla pistemäärällä.
Valintalautakunnan päätös perustuu ainoastaan hakulomakkeessa annettuihin tietoihin, jotka on osoitettava oikeiksi hakemuksen liitteenä samanaikaisesti toimitetuin asiakirjatodistein. (Lisätietoja on Euroopan parlamentin järjestämiin valintamenettelyihin osallistuville hakijoille tarkoitetun oppaan 3.3 kohdassa.)
Arvioidessaan hakijoiden pätevyyttä palkkaluokkaa AD 5 varten valintalautakunta ottaa erityisesti huomioon seuraavat seikat:
- tutkinnot ja todistukset
- hakija on osoittanut tietämyksensä kokouksiin osallistumisesta ylemmän johdon kanssa
- hakijalla on todistetusti valmiudet edustaa johtoa sekä sisäisissä että ulkoisissa työryhmissä
- hakijalla on perusteelliset tiedot ja taidot johdon neuvomisessa oikeudellisissa ja hallinnollisissa asioissa
- hakijalla on valmiudet analysoida ja tulkita sovellettavaa lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä
- hakijalla on kattavat tiedot tarjouspyyntöjen valmisteluprosessista, mukaan lukien menettelyyn liittyvien asiakirjojen laatiminen ja tarjouspyyntömenettelyjen ja sopimusvelvoitteiden noudattaminen
- hakija on osoittanut omaavansa tietoa ja taitoja ehdotuksen arvioimiseksi perusteiden pohjalta sekä avoimuuden varmistamiseksi
- hakija on osoittanut valmiutensa työskennellä eurooppalaisessa tai kansainvälisessä työympäristössä.
Pisteytys: 0–20 pistettä.
Arvioidessaan hakijoiden pätevyyttä palkkaluokkaa AD 7 varten valintalautakunta ottaa erityisesti huomioon seuraavat seikat:
- tutkinnot ja todistukset
- kokemus ylemmän johdon edustamisesta korkean tason kokouksissa sekä sisäisissä ja ulkoisissa työryhmissä ja osallistumisesta niihin ylemmän johdon kanssa
- kokemus neuvojen antamisesta johdolle kaikissa monitahoisissa yksikön hallintoon liittyvissä oikeudellisissa näkökohdissa ja etenkin monisyisen lainsäädännön ja oikeuskäytännön yksityiskohtaisesta analysoinnista ja tulkinnasta
- kokemus monitahoisten tarjouspyyntömenettelyjen kattavasta valmistelusta, toteutuksesta ja seurannasta aina menettelyyn liittyvien monimutkaisten asiakirjojen laadinnasta sopimuksen allekirjoittamisen valvomiseen
- kokemus osallistumisesta aktiivisesti tarjousten avaamisesta vastaavaan lautakuntaan ja arviointikomiteaan
- työkokemus eurooppalaisessa tai kansainvälisessä ympäristössä, erityisesti kun kyseessä ovat merkitykseltään huomattavat oikeudelliset tai hallinnolliset kontekstit.
Kukin peruste pisteytetään (yhdestä viiteen pistettä). Hakijoita arvioidaan heidän kokonaispistemääränsä perusteella sen määrittämiseksi, soveltuvatko he tehtävään.
Pisteytys: 0–20 pistettä.
Hakijalle ilmoitetaan sähköpostitse, onko valintalautakunta päättänyt hyväksyä hänet kokeisiin hakuedellytysten ja pätevyyden arvioinnissa saatujen pisteiden perusteella.
2. Kokeet (2. vaihe)
Arvioidakseen hakijoiden osaamista ja kykyä suoriutua edellä kuvatuista tehtävistä valintalautakunta järjestää seuraavat kokeet:
Kirjallinen koe
a) Tekstin laatiminen englannin tai ranskan kielellä asiakirjakokonaisuuden pohjalta. Kokeen tarkoituksena on arvioida hakijoiden kykyä suoriutua A osan 2 kohdassa kuvatuista tehtävistä sekä heidän kykyään laatia tekstejä.
Kokeen kesto: 90 minuuttia.
Pisteytys: 0–20 pistettä (vaadittu vähimmäismäärä: 10 pistettä).
Koe voidaan järjestää paikan päällä tai verkossa.
Suullinen koe
b) Valintalautakunta haastattelee hakijoita englannin tai ranskan kielellä. Kokeen tarkoituksena on arvioida hakijan kykyä suoriutua A osan 2 kohdassa kuvatuista tehtävistä ottaen huomioon kaikki hakemuksesta esiin tulevat seikat.
Kokeen enimmäiskesto: 45 minuuttia.
Pisteytys: 0–40 pistettä (vaadittu vähimmäismäärä: 20 pistettä).
Koe voidaan järjestää paikan päällä tai verkossa.
Hakijoille toimitetaan kokeita koskevat ohjeet hyvissä ajoin. Hakijoiden on noudatettava ohjeita ehdottoman tarkasti. Hakija, joka ei noudata ohjeita tai joka toimii ohjeiden vastaisesti, hylätään välittömästi.
3. Soveltuvien hakijoiden luettelot
Valintalautakunta laatii kumpaakin palkkaluokkaa varten soveltuvien hakijoiden luettelon, johon kirjataan aakkosjärjestyksessä niiden kolmen hakijan nimet, jotka ovat saaneet menettelystä korkeimmat kokonaispistemäärät (pätevyyden arviointi ja kokeet), edellyttäen, että he ovat saaneet jokaisesta kokeesta vaaditun vähimmäispistemäärän. Luetteloon kirjataan myös hakijat, jotka tulivat viimeiselle hyväksyttävälle sijalle samalla pistemäärällä.
Hakijalle ilmoitetaan hänen tuloksensa kirjallisesti.
Soveltuvien hakijoiden luettelot julkaistaan Euroopan parlamentin virallisella verkkosivustolla.
Soveltuvien hakijoiden luettelot ovat voimassa 31. joulukuuta 2028 saakka. Niiden voimassaoloa voidaan jatkaa nimittävän viranomaisen päätöksellä. Tässä tapauksessa luetteloihin kirjatuille hakijoille ilmoitetaan asiasta hyvissä ajoin.
C. HAKEMUKSET
Hakemus on tehtävä Apply4EP-alustalla https://apply4ep.gestmax.eu/search.
Hakijoiden on ennen hakulomakkeen täyttämistä tutustuttava huolellisesti oppaaseen Euroopan parlamentin järjestämiin valintamenettelyihin osallistuville hakijoille.
Hakijan on hakemusta verkossa tehdessään valittava palkkaluokka, johon hän hakee (AD 5 tai AD 7). Kaikkien hakijoiden on myös ladattava, täytettävä, päivättävä ja allekirjoitettava lomake suostumuksen antamiseksi ja ladattava se hakemukseensa, jotta hakija voi edetä hakemuksen sivulta 2 sivulle 3.
Tämä lomake on tärkeä hakijoille, jotka hakevat palkkaluokan AD 7 toimeen, sillä se mahdollistaa sen, että valintalautakunta voi siirtää tarvittaessa ja hakijan pyynnöstä hakemuksen koskemaan alempaa palkkaluokkaa.
Hakemusten jättämisen määräaika
6. marraskuuta 2024 klo 12.00 Brysselin aikaa.